Tuner Fish Lug Locks clear

6,00 32,00 

Tunerfish lug locks

LUE LISÄÄ ALTA

Kuvaus

Tunerfish on näppärä systeemi pitää rumpusi vireessä. Se yksinkertaisesti asetetaan viritinruuvin päälle ja käännetään vannetta vasten. Valmis.

Virvelin kalvo pääsee löystymään etenkin kanttilyöntien seurauksena. Samoin kaikki rummut iskuista aikaa myöten. Tunerfish pitää rummut vireessä pitkissäkin sessioissa ja kiertueilla. Ei jatkuvaa virittämistä ja puljaamista. Vähempi viritysavaimen etsimisestä johtuvaa stressiä, potutusta ja kyrsimystä. Toimii kaikissa rummuissa missä nk. normaaliin viritysavaimeen sopiva kantikas viritinruuvi eli useimmat setit.

Tuotteen käyttäjiä ovat mm. Thomas Lang (kts. video), Abe Laboriel jr., Anika Nilles, Daniel Erlandsson ja tv-kasvo/jokapaikan höylä/egotrippeilevä Kuusaalt aka RISTO NIINIKOSKI.

Tunerfish on siistin näköinen ja tähtikuviolla varustettu lovi asettuu helposti ja tiukasti viritinruuvin päälle ja nätisti vannetta vasten. Kestää käyttöä pitkään.

Saatavilla 4, 8 ja 24 kappaleen myyntipusseissa. Tiedän ärsyttävyyden; miksi ei ole 10 kpl pusseja? Valmistaja valmistaa ja muut myy mitä on saatavilla.

Lisäksi jokaista ”lukkoa” kohti myyntipaketissa on kuminauha, jolla voi varmistaa halutessaan Tunerfisun paikallaan pysymisen. Tämä etenkin alakalvoihin käytettynä ja kuluneisiin viritysruuveihin. Toki rumpulaukuissa roudatessa voivat myös irrota mikäli  eivät istu tiukasti viritinruuvissa kiinni.  Tästä video Tunerfish Secure Bandin eli suomeksi kuminauhan käyttöön mikäli niille tarvetta.

Itse kokeilin jos jonkinlaista laattaa ja muovilärpäkettä aiemmin. Tunerfish on varmempi ja kestävämpi kuin useat kilpailijansa.

Lisätiedot

Myyntierät (määrä pussissa)

4 kpl, 8 kpl, 24 kpl

Tuner Fish Lug Locks clear